Live verslag Adobe Max

Voor het VIGC was de eigenaar van het in Hasselt gevestigde softwarebedrijf 2imagine bereid live verslag te doen van zijn bevindingen tijdens Adobe MAX . Dit evenement wordt beschouwd als de grootste creatieve conferentie wereldwijd, en werd van 15-17 oktober gehouden. Hoewel het om de gebruikersconferentie van softwarefabrikant Adobe gaat, wordt deze conferentie door velen als de ‘hoogmis’ van de creatieve sector ervaren. Met meer dan 14.000 aanwezigen stond de editie ook dit jaar weer bol van inspiratie en nieuwe initiatieven. Het VIGC After Adobe Max Event – #AAMAX18 – wordt op 15 november in Berchem voor de vierde keer gehouden, en is kosteloos toegankelijk. (Lees het volledige verslag bij VIGC)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK