Grote grafische overname in de VS

LSC Communications wordt door Quad/Graphics in de Verenigde Staten overgenomen. Het toekomstige bedrijf zal een omzet krijgen van ongeveer $ 8,1 miljard en de met aandelen betaalde overname kost Quad/Graphics ongeveer $ 1,4 miljard. LSC communications is een voortzetting/afsplitsing van RR Donnelley in 2016. De voorgenomen overname is waarschijnlijk één van de redenen waarom LSC Communications recent de drukkerij in Krakow heeft verkocht aan Walstead. De LSC drukkerij in Krakow en de drukkerijen van Quad/Graphics in Polen zouden anders een monopoliepositie in Polen verkrijgen. Zie persbericht.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK