EFI neemt grote stap in textiel printing door overname van Reggiani

EFI RegianniEFI heeft bekend gemaakt dat het Reggiani Macchine overgenomen heeft. Reggiani is een Italiaanse fabrikant van textiel printers met een complete lijn van industriële printers die met water-based inkten op verschillende soorten textiel printen. Met de overname is EFI in één klap marktleider in dit segment dat volgens FESPA en InfoTrend de groei markt voor de komende jaren is. Reggiani Macchine wordt onder de naam EFI Reggiani voor een kleine vijftig miljoen onderdeel van het nu wel heel complete portfolio van EFI waar alleen nog 3D printing ontbreekt. Maar dat is volgens EFI CEO Guy Gecht slechts een kwestie van tijd, een volgende overname misschien?

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK