Mouthaan Grafische Bedrijf maakt tijdlijn van afbouw XL105 en opbouw XL106

Mouthaan Grafisch Bedrijf uit Papendrecht heeft onlangs besloten tot de aanschaf van de Heidelberg Speedmaster XL106. Gelijktijdig wordt de oudere XL105 afgebouwd. Het bedrijf houdt het via LinkedIn spannend en heeft op haar eigen website een slideshow van beide processen geplaatst.

Mouthaan Millennium Print Group

Deze week werd ‘update 9’ op LinkedIn geplaatst, met de verwijzing naar de website. De redactie koos twee foto’s uit de slideshow. Heidelberg positioneert de XL106 als een ‘universele oplossing’ voor de drie segmenten commercial, packaging en labels.

Mouthaan¬†positioneert zich voornamelijk in karton- & kunststofverpakkingen van zeer hoge kwaliteit. Op de website zeggen zij echter zich ook te positioneren als ‘grafisch specialist¬†op elk gebied’. Dat doet recht aan de investering in de universeel in te zetten XL106.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK