Mouthaan Grafisch Bedrijf breidt flink uit

Deze week is Mouthaan Grafische Bedrijf begonnen met een flinke uitbreiding van het bedrijf. Een gigantisch pand met vijf keer de oppervlakte in vergelijking met de huidige locatie aan de Burgemeester Keijzerweg.

Mouthaan Grafisch Bedrijf

De uitbreiding gaat samen met een flinke investering in nieuwe productie apparatuur, waarmee de productie flink zal worden uitgebreid. Volgens verwachting zal Mouthaan haar volume in het komende jaar gaan verdubbelen.

Bron: LinkedIn bericht

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK