Four Pees breidt personele omvang flink uit

Het Belgische Four Pees, leverancier van softwareoplossingen voor printautomatisering, breidt het aantal personeelsleden sterk uit. Het bedrijf speelt daarmee in op een stijgende vraag naar automatiseringsoplossingen in de sector.

Four Pees Mensen
Van links naar rechts: Michael Oetjen, Christian Blaise, Cindy Van Luyck, Charlotte Holbrouck, Anabel De Vetter en Boris Van Calenbergh.

Michael Oetjen treedt in dienst als Senior Implementation Consultant om de algemene focus op technologische implementatie en procesoptimalisatie te verhogen. Christian Blaise krijgt de nieuwe rol als ‘Head of Customer Success’ (mooie functie). Cindy Van Luyck toetreedt wordt Head of Marketing en Charlotte Holbrouck wordt gepromoveerd tot Channel Sales Manager ten behoeve van het reseller-kanaal. Anabel De Vetter is aangesteld als Chief Revenue Officer. Boris Van Calenbergh sluit de rij nieuwe mensen met zijn functie als Head of Finance and Administration.

Hoge verwachtingen

Four Pess werd opgericht in 2007 en verwacht in 2023 een stijging van het aantal automatiseringsaanvragen en anticipeert met het nieuwe team op die verwachte groei. “De wereldwijde markt voor printsoftware werd in 2021 gewaardeerd op 1,2 miljard dollar en zal naar verwachting groeien tot 6,3 miljard dollar in 2031”, stelt CEO Tom Peire (die recent spreker was tijdens #BOPE 2023) in een persbericht. “De platformeconomie groeit en wint aan maturiteit, maar toch slagen veel drukkers er nog niet in om online verkoopkanalen te linken aan lokale productie. Connected Automation kan dat probleem oplossen en drukkers helpen om nieuwe technologie├źn te combineren met hun vertrouwde expertise in uitmuntend drukwerk.”

In ons land werkt Four Pees samen met Grafistore

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK