Gouden Giraffe Event Awards

43 communicatie- en marketing evenementen dingen mee naar de Gouden Giraffe Event Awards. Enkele beursgerelateerde events die meedingen zijn Metstrade van RAI Amsterdam, Circulaire beurs 2022 van RVO, Margriet Winterfair van DPG Media en Printing Wonderland van Probo op de recente Sign & Print beurs.

Gouden Giraffe

De Gouden Giraffes zijn de vakprijzen op het gebied van events, live-communicatie en experience marketing. De organisatie is in handen van EventBranche.nl.

De Gouden Giraffe Event Awards heeft een vakjury met daarin marketeers en communicatieprofessionals van merken, corporates en overheidsinstellingen. Zij bepalen, na een online jurytraject en de live jury-pitches, wie de winnaars worden in de zes hoofdcategorieën: Brand Events, PR en Mediawaarde, Intern en teambuilding, Congressen en kennis events, Beurzen, en Relatie- en Community-events.

Nieuw dit jaar zijn de Groene Giraffe (duurzaamheid) en Innovatie Giraffe. Daarnaast is er ook nog een studentenjury met studenten van diverse opleidingen (Hogeschool Utrecht, TIO, Fontys en HKU). Zij bepalen de winnaar van The Next Generation Award.

Tickets

Op 3 april presenteren alle deelnemers overdag in Hangaar2 in Katwijk hun eventconcept aan de vakjury en worden ’s avonds in de naastgelegen TheaterHangaar de prijzen uitgereikt. Voor beide gelegenheden zijn er tickets beschikbaar.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK