Koopmans Drukkerij huisstijl wint internationale A’ Design Award!

De nieuwe huisstijl van Koopmans’ Drukkerij (uit Zwaag) heeft ‘Silver’ gewonnen in de A’ Design Award competition, één van ’s werelds grootste en meest prestigieuze internationale designprijzen.

Koopmans Huisstijl

Koopmans vroeg Rebrandt® om de breedte van het assortiment duidelijker te communiceren. Het woord ‘drukkerij’ vertegenwoordigt al een tijdje niet langer wat Koopmans nog meer doet. Deze nieuwe huisstijl is daarom niet alleen een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, maar ook informatief over welke producten Koopmans biedt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK