Manroland 700 Evolution offsetpers wint Red Dot Award voor product design

Roland 700 EvolutionHet gebeurt niet vaak dat een drukpers een prijs ontvangt voor product design, maar de internationale Red Dot jury koos de Manroland 700 Evolution uit meer dan 5.000 aanmeldingen uit 56 landen voor deze prestigieuze prijs. Volgens het juryrapport heeft de Roland 700 Evolution een futuristische uitstraling met een ongeëvenaarde efficiency en kwaliteit. De Roland 700 Evolution ziet er niet alleen goed uit, maar scoort ook met zijn ergonomische touch-screen operator interface, zijn direct-drive techniek voor supersnelle insteltijden en zijn speciaal voor hoge productiesnelheden ontworpen in- en uitleg en geavanceerd vochtsysteem. Manroland CEO Rafael Penuela is dan ook terecht trots op zijn team dat in slechts twee jaar deze revolutionaire offsetpers ontwierp en leverbaar maakte.


Rob van den Braak

Printer’s devil (1964), phototypesetter, offsetprinter, teacher of graphic techniques, salesmanager, productmanager, trade journalist, founder of BlokBoek e-zine (2011). But above all husband, father, friend and lover of life in southern Spain (since 2010).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK