Koenig & Bauer Durst voert productie VariJET 106 op

Dat schrijft het Belgische vakmedium Grafisch Nieuws op haar website. Op de VariJET 106 Open House in het Duitse Radebeul kondigde Koenig & Bauer Durst aan dat de productie van de single pass digitale pers voor vouwkarton wordt opgeschaald. Deze maand nog starten twee bètatestsites op bij producenten in Centraal-Europa.

Varijet 106 Kopbeeld

“De productie wordt opgevoerd en nieuwe machines zullen beschikbaar komen in de tweede helft van 2023 als gevolg van de relatief hoge vraag waar we getuige van zijn”, zegt Robert Stabler, de managing director van Koenig & Bauer Durst. “De VariJET 106 combineert het beste van twee werelden van Koenig & Bauers Rapida 106-technologie en alle digitale knowhow en expertise van Durst. Het brengt de sterke punten van digitale inkjet en klassieke offsetdruk samen.”

Lees verder bij Grafisch Nieuws

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK