KVK Innovatie Top 100: schrijf nu in

Wil jij meer publiciteit en bekendheid voor jouw innovatieve product of dienst? Je netwerk vergroten en nieuwe klanten vinden? Ieder jaar publiceert KVK de KVK Innovatie Top 100: dé lijst met de 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland.

Top 100 Kvk

Heb jij met succes een innovatief product of dienst op de markt gebracht? Dan maak jij kans om tot de top 100 meest innovatieve bedrijven van Nederland te behoren. KvK geeft je graag meer over informatie over hoe je je kunt inschrijven en wat deelname jou op kan leveren. Laat hier je gegevens achter, en één van KvK adviseurs neemt contact met je op.

Bron: KvK

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK