Kinepolis werkt mee aan allereerste HyperGram activatie in Nederland

In Westfield The Mall of the Netherlands is een bijzondere activatie van Kinepolis te bewonderen. In samenwerking met Distributed Media Group werd een HyperGram 3D-video uiting gemaakt. HyperGram is een indoor media activatie tool met holografische technologie, waarbij je zonder scherm, apps of brillen een 3D-ervaring te zien krijgt.

Kinepolis Werkt Mee Aan Allereerste Hypergram Activatie In Nederland

Objecten zweven door de lucht of bewegen richting de kijker. Het lijkt wel iets uit een sci-fi film. De 3D-uitingen worden gemaakt met de meest geavanceerde hologram techniek in ultra-HD 8K beeldkwaliteit, waardoor de beelden heel scherp zijn en er echt 3D uit zien vanuit alle hoeken. Nog niet eerder was zoiets in Nederland te zien. Kinepolis staat zelf natuurlijk voor de bioscoopervaring met goed beeld en geluid, waardoor de link met deze actie van Disturbed Media Group snel gelegd was. Samen maakten zij de allereerste HyperGram uiting in Nederland, die vanaf tot en met 29 april te zien is in Leidschendam. Daarna zal van 10 tot en met 14 mei dezelfde activatie te zien zijn op Utrecht Centraal.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK