GBG medewerkers volgden LinkedIn training

De kracht van social media wordt ook gezien door GBG in Goes. De training werd aan maar liefst 8 medewerkers van het bedrijf gegeven. De training werd verzorgd door Vevice Communicatie uit Zierikzee.

Training Gbg Linkedin

Op de foto blije gezichten van Jaap Hage, Corné van Iwaarden, Gerard Otto, Jan Kraamer en Miranda Bekenes die allemaal geslaagd zijn en een certificaat hebben ontvangen. Directeur Chris van Antwerpen, André Neels en Vincent Lapien staan niet op de foto maar hebben de training ook succesvol afgerond.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK