Fujifilm installeert Jet Press FP790 voor flexibele verpakkingen in Northampton

Eco Flexibles heeft de Europese primeur met de installatie van de nieuwe Fujifilm Jet Press FP790. (partnerbijdrage)

Jetpress Fp790
Fujifilm FP790

Eco Flexibles zegt dat de FP790 past in het streven naar verbeterde productiviteit van ‘digitale opdrachten’ voor hoge kwaliteit en veelzijdigheid. Op de website van het bedrijf: ‘De machine is een transformatieve sprong voorwaarts in de flexibiliteit van film- en papierverpakkingen en zal ons helpen nieuwe hoogten van veelzijdigheid te bereiken. Aangezien de huidige marktdynamiek vraagt om kortere oplagen en snellere doorlooptijden, biedt onze nieuwe Fujifilm Jet Press FP790 onze klanten een enorm marktvoordeel’.

David Smith Eco Flexibles
David Smith

“Dit is een transformatief moment voor de flexibele verpakkingsindustrie in het Verenigd Koninkrijk en voor ons als bedrijf”, zegt David Smith, General Manager bij Eco Flexibles. “Het is onze missie om recyclebare monopolymeer- en papierverpakkingen toegankelijker te maken voor merkeigenaren, en met deze investering van meerdere miljoenen ponden bieden we onze klanten digitale perstechnologie met alle voordelen die dat met zich meebrengt – afdrukken in zeer kleine oplagen en met variabele gegevens, snelle doorlooptijden en uitstekende grafische prestaties die meer dan rivaliseren met traditionele analoge druktechnieken. We zetten een nieuwe standaard in kwaliteit en duurzaamheid.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK