Kijk jij morgen mee? Speciaal voor marketeers: Online Kennissessie Marketing Portal!

GGZ, Pathé, Kindergarden… het zijn drie mooie voorbeelden van bedrijven waarvoor Prindustry Marketing Portals ontwikkelt. Ontdek meer hierover in het webinar morgenochtend.

Webinar Marketing Portal Prindustry

Grote bedrijven met meerdere locaties hebben de wens om hun communicatiematerialen volledig geautomatiseerd te beheren, creëren en bestellen. De diversiteit en complexiteit van die producten – én van IT – groeit echter behoorlijk. Een Marketing Portal zorgt voor een beheersbaar communicatieproces.

In de Online Kennissessie op dinsdagochtend 23 mei laat Prindustry zien hoe bedrijven hun communicatieproces met software handiger organiseren. Eén van de cases is van GGZ Friesland. Deze case laat zien hoe een bedrijf tijd en geld bespaart door communicatie te automatiseren.

“Onze communicatieafdeling werd altijd overspoeld met ontwerpvragen vanuit al onze GGZ-locaties. Zo heeft iedereen voortdurend nieuwe visitekaartjes nodig. Deze vragen hebben we gestandaardiseerd met huisstijl templates die de medewerkers zelf kunnen aanpassen”, vertellen Inge Postma en Marco Kuipers van het communicatieteam van GGZ Friesland. “Ruim 160 medewerkers van 11 GGZ-submerken loggen nu dagelijks in op onze Marketing Portal om het drukwerk zelf aan te passen en meteen te bestellen.”

Kundengeschichte Ggz Friesland Markenportal

“Als een gebruiker inlogt, staan er kant-en-klare producten klaar om per GGZ-merk te bestellen. Dat betekent dat iedere medewerker niet eerst zelf alle drukwerkopties hoeft te selecteren, maar dat keuzes als de juiste papiersoort of het formaat zijn voorgeselecteerd. Ook zijn de huisstijlrichtlijnen van dat GGZ-merk in de ontwerptemplates vastgesteld. Zo is er altijd consistentie.”

Ontdek meer hierover in het webinar morgenochtend!

.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK