Fruitz vergroot zichtbaarheid met out-of-home campagne

Datingapp Fruitz vergroot hun zichtbaarheid onder de jongvolwassen doelgroep met een grote out-of-home campagne in Amsterdam en Rotterdam. 

Jcdecaux Fruitz Dooh 01 430x400 1

In de campagne staat één van de kernfunctionaliteiten van de app centraal: open en eerlijk vertellen naar welk soort relatie je zoekt. De uitingen zijn vanaf vandaag te zien op diverse locaties door de hoofd- en havenstad, met in het bijzonder op Nederland’s grootste digitale billboard nabij Rotterdam Centraal. De campagne wordt afgesloten met een uiting op het digitale billboard nabij het Amsterdamse Rembrandtplein, welke vanaf 12 juni te zien is.

Daarnaast gaat het merk een samenwerking aan met het Amsterdam Open Air-festival. In het eerste weekend van juni staat het merk er met een grote foto-activatie: een Fruitz-supermarkt waar bezoekers leuke foto’s kunnen schieten voor hun nieuwe Fruitz profielfoto.

Tanita Mierau, Country Manager Nederland/België/Zwitserland vertelt: “Om de zichtbaarheid en naamsbekendheid te vergroten in Nederland, hebben we voor de out-of-home campagne gekozen voor opvallende billboards op drukke uitgaans- en openbaar vervoersplekken in Amsterdam en Rotterdam. Daarnaast zijn festivals natuurlijk dé plek om met onze doelgroep in contact te komen. We zijn dan ook enorm enthousiast over de samenwerkingen met Amsterdam Open Air en Coupe des Templiers. Door middel van deze activaties tijdens deze evenementen, krijgen mensen de kans om Fruitz en onze waarden wat beter te leren kennen. Wat ons betreft wordt dit echt ‘the summer of love’.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK