Keypoint Intelligence: digitaal bonafide verstorende kracht in labels

Jean Lloyd van het onderzoekbureau Keypoint Intelligence is duidelijk: “Digitaal maakt niet alleen golven; het is een bonafide verstorende kracht die het landschap van de Labelmarkt nog verder verandert.”

Jean Lloyd Labelexpo 2023
Jean Lloyd van onderzoekbureau Keypoint Intelligence

Ze zegt op haar LinkedIn pagina: “We hebben net ons rapport over de stand van zaken in de sector voor smalbandetiketten gepubliceerd en ik ben persoonlijk blij te kunnen zeggen dat ons rapport overeenkomt met wat duidelijk werd tijdens Labelexpo Europe en waar de sector naartoe gaat. De mogelijkheden van digitaal zijn grenzeloos en onthullen een schat aan onaangeboorde toepassingen.

Automatisering, Printbar-systemen en Digital Hybrid Presses, een groot thema van integratie van productieapparatuur – etikettenpersen en converting-apparatuur in een naadloze workflow, waren voor Jean Lloyd de hoogtepunten.

Deze baanbrekende ontwikkelingen zorgen voor een revolutie in de sector en stuwen de sector naar een toekomst van ongekende effici├źntie, creativiteit en succes.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK