Kaartje2go wint Shopping Award voor Beste App!

Kaartje2go won donderdag 28 maart voor de tweede keer de Shopping Award voor Beste App van Nederland. De blijmakers van Kaartje2go mochten de prijs tijdens het Shoppings Awards Gala in ontvangst nemen.

Kaartje2go Wint Shopping Award Voor Beste App

Mark van Kasteren, CMO bij Kaartje2go: “Dit is geweldig! We hebben gewoon voor de tweede keer op rij de beste app van Nederland. We zijn onwijs trots dat zowel de vakexperts als het publiek ons zo’n mooie beoordeling heeft gegeven. Dankjewel!”

Kaartje2go won eerder al de titel Beste Webwinkel van Nederland (2022) en Shopping Awards in de categorieën Foto-producten (2021), Cadeaus (2019 & 2022) en Beste App (2023).

De Stichting Shopping Awards (voorheen Thuiswinkel Awards) beoordelen jaarlijks de (web)winkelbedrijven van Nederland. De awards worden bepaald op basis van publieksstemmen (50%) en beoordelingen van vakexperts (50%).

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK