Kaartje2go grote winnaar Shopping Awards 2022

Kaartje2go is de grote winnaar van de Nederlandse Shopping Awards 2022. De kaartenwebshop won een Shopping Award in de categorie ‘Cadeaus’, en werd bovendien uitgeroepen tot overall winnaar met de titel: DHL Beste Webwinkel 2022.

Sl Kaartje2go Grote Winnaar Shopping Awards 2022

De Shopping Awards, powered by Thuiswinkel.org, werden op 7 juni uitgereikt tijdens een award-gala in Grand Hotel Huis ter Duin. De winnaars van de Shopping Awards worden bepaald op basis van publieksstemmen en beoordelingen van experts uit het vak. Overall winnaar Kaartje2go volgt fonQ op als ‘DHL Beste Webwinkel 2022. De kaarten-webshop is opgericht in 2006 en verstuurt meer dan 7,8 miljoen kaarten per jaar. Een compleet overzicht van de uitslagen is te vinden op de website van Shopping Awards.

CMO Mark van Kasteren bedankt op LinkedIn de grafische partners die het succes van Kaartje2go mede mogelijk maken: “Echt een hele mooie bekroning voor alle Kaartje2go-ers die elke dag alleen maar klanten blij willen maken! Maar ook iets wat we samen met onze partners hebben behaald, zoals Durk-Jorrit Van Der Eems (Drukkerij van der Eems), Rob Ebben
(VG Print), Roland Siebers (PostNL) en nog veel véél meer!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK