Augmented Reality tramhalte voor Samsung

Wachten op de tram, saai? Niet als het aan Samsung ligt. Deze week lanceert het elektronicamerk een nieuwe Digital Out Of Home-campagne in Brussel, gemaakt door Cheil Benelux in samenwerking met JCDecaux, waarbij de nieuwe AI-features van de nieuwe Galaxy S24 op spectaculaire wijze de realiteit van de tramhalte beïnvloeden.

Augmented Reality Tramhalte Voor Samsung

Als passagiers door de transparante abri van de drukbezochte tramhalte Avenue Louise in Brussel kijken, zien ze hoe de levensgrote Galaxy S24 met de nieuwe AI Photo Assist-functie plotseling het uitzicht verandert. Zo transformeert een plastic zakje dat uit de vuilnisbak waait in een parachute en worden de omliggende vuilnisbakken spontaan verliefd op elkaar. In zes totaal onverwachte en verrassende gebeurtenissen laat Samsung in de tramhalte zien hoe eenvoudig je met Galaxy AI de wereld naar je hand kan zetten. Selecteer, edit en maak je eigen werkelijkheid. Epic, just like that!

Case film: https://youtu.be/Qx9DQzg1aJE

Vincent Delvaux, Creative Director JCDecaux: “We creëren deze illusie met een abri die bestaat uit twee lagen: één laag met vooraf opgenomen video en één laag met realtime beelden, vastgelegd door een camera aan de buitenzijde van de abri. In de video plaatsen we objecten en mensen over de werkelijkheid heen, waardoor we er mee kunnen doen wat we willen. Precies zoals je met de AI-functies van de Galaxy S24 ook de werkelijkheid naar je hand kan zetten.”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Laat een reactie achter

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK