Nieuwe vakbeurs voor augmented reality

BB160704digility_koelnDigility is een nieuwe vakbeurs die zich richt op augmented en virtual reality. Het evenement vindt gelijktijdig plaats met Photokina in september 2016 in Keulen.

Onder het motto ‘New realities. New business.’ zal het evenement de digitale en echte wereld samenvoegen in alle dimensies. De naam Digility is afgeleid van ‘digital reality’. De organisatie verstaat hieronder alle technologieën en applicaties die interactie vormen tussen de digitale en echte wereld, waaronder virtual reality, augmented reality, mixed reality en blended reality.

Digility 2016 bestaat uit een beurs, die wordt gehouden van 20 tot en met 25 september 2016 in hal 9 in de Koelnmesse te Keulen. Er is bewust gekozen deze nieuwe beurs naast Photokina te laten plaatsvinden.

Tevens is er een Digility Conference op 22 en 23 september in het Koelnmesse Congress-Centrum Nord. Dit betreft een innovatie- en communicatieplatform voor alle marktspelers: hardwarefabrikanten, leveranciers, softwareontwikkelaars, onderzoeksinstituten, investeerders en de industrie. Virtual en augmented reality spelen al een relevante rol in sectoren als toerisme, de automotive industrie, de vastgoed sector en in medische technologie.
Kijk voor meer info op www.digility.de.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK