Augmented reality Apple in ontwikkeling

BB160816 Apple augmented realityThe Washington Post publiceerde onlangs een lang gesprek met Tim Cook, nu hij vijf jaar aan het hoofd staat van Apple. In het begin was dat best wennen. “Je wordt geprezen en bekritiseerd, wat in beide gevallen twee extreme kanten op kan gaan”, aldus Cook. “Mijn huid is sinds augustus 2011 een stuk dikker geworden.” Hiermee doelt hij ook op de negatieve berichten rondom de teruglopende iPhone-verkoopcijfers.
De meest interessante opmerking uit het interview heeft betrekking op de toekomst van augmented reality. We weten al langer dat Apple geïnteresseerd is in deze techniek, maar in dit interview bevestigt Cook dat er een team achter de schermen druk bezig is om deze techniek te ontwikkelen en onderzoeken. “Augmented reality is enorm interessant en een ‘kern’-technologie. Dus ja, het is iets waar we achter de schermen druk mee bezig zijn”, zo zegt hij lachend.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK