JWEI grootformaat snijplotter voor Lithografen in Haarlem

Bij Lithografen in Haarlem heeft AtéCé Graphic Products een JWEI flatbed digitale snijplotter op het formaat 2.500 x 1.600 mm geïnstalleerd. “Met deze grootformaat snijplotter is onze productiecapaciteit en flexibiliteit aanzienlijk vergroot”, zegt directeur Danny de Wilde.

Lithografen Atece
Danny op links en Bernard van Stegeren van AtéCé op rechts.

En dat blijkt hard nodig. “Om de groeispurt in sign die wij doormaken het hoofd te kunnen bieden. Een ander voordeel van onze nieuwe aanwinst is dat wij veel meer materialen kunnen verwerken. Denk aan: karton, Forex pvc-platen, Trespa laminaatplaten, Perspex acrylaatplaten, Dibond alupanel platen, Foamplaten, zelfklevende stickermaterialen en ga zo maar door. Onze nieuwe JWEI verwerkt materialen tot een dikte van wel 50 mm. We kunnen met onze investering in de nieuwe digitale snijplotter in eigen huis veel meer toepassingen produceren en onze klanten nog meer creatieve – ook gepersonaliseerde oplossingen – bieden. En daar gaat het uiteindelijk om. Dat er weer een JWEI staat, was voor ons een eenvoudige beslissing. We hebben zeer goede ervaringen met de technische ondersteuning vanuit AtéCé. Zij hebben ons goed geholpen om met het vorige model te kunnen lezen en schrijven!”

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK