Scodix introduceert nieuwe ‘grootformaat’ digitale drukwerkveredelingsoplossing

Scodix, fabrikant van digitale drukwerkveredelingssystemen introduceert een nieuwe oplossing: de Scodix E106. Hiermee is het mogelijk om op B1 formaat (1060x760mm) commercieel en verpakkingsdrukwerk te veredelen, zowel digitaal als conventioneel gedrukt. De Scodix E106 heeft een verwerkingssnelheid van maximaal 4.000 vel per uur. De belangrijkste veredelingstoepassingen zijn: spotvernis, foliedruk en high gloss. De Scodix E106 is uitgerust met de nieuwe oplossing Cast&CureTM. voor het aanbrengen van holografische foliën. Het veredelen gebeurt volledig digitaal, dus zonder opstarttijd en zonder cliché’s. Het Scodix veredelingsprocedé voldoet aan de strengste milieueisen. Het veredelde drukwerk is dan ook recyclebaar en niet toxisch. Scodix wordt in Nederland exclusief vertegenwoordigd door AtéCé Graphic Products.

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK