Appen met de klant

WhatsApp is het meest gebruikte sociale medium in Nederland, maar omdat klanten hun 06-nummer moeten opgeven om via dit kanaal te communiceren, wordt het nog weinig voor zakelijke toepassingen gebruikt. Met WhatsApp Business moet daar verandering in komen.

Met WhatsApp Business kunnen bedrijven onder andere een bedrijfsprofiel, met daarin contactgegevens en een omschrijving van het bedrijf, aanmaken. Ook is er een faq-functie, waarin bedrijven hun standaardantwoorden op veel gestelde vragen kunnen geven. Ook andere standaardberichten zoals aan- en afwezigheidsmeldingen kunnen standaard ingesteld worden.

WhatsApp Business is vooralsnog alleen beschikbaar voor Android en te downloaden via de Play Store of via de officiële website van WhatsApp. Een iOS-versie volgt binnenkort.
(bron:inct)

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

In het komende najaar worden de trainingen weer hervat in Turnhout en Haarlem. Kijk voor het actuele aanbod op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK