Verras je klant met een virtual reality-gift

virtual-reality-brilHet Nederlandse start-up VRgifts biedt bedrijven de mogelijkheid om werknemers en zakenrelaties per post te verrassen met virtual reality-ervaringen.
Niet eerder werd er volgens de start-up een dergelijk ‘VR per post’-concept gerealiseerd. Het product bestaat uit een eenvoudig in- en uit te vouwen VR-bril en een te downloaden app. Samen zorgen ze voor een bijzondere 3D-beleving.
De VR-ervaring is per gebruiker te personaliseren. De verzender maakt op www.virtual-reality.nl eerst de keuze voor de gelegenheid en kan daarna eigen (bedrijfs)foto’s en een persoonlijke boodschap toevoegen. De cardboard bril is vanwege zijn gewicht en handige vouw eenvoudig én goedkoop te versturen en biedt ruimte aan elke gangbare smartphone.

Bedrijven kunnen er ook voor kiezen een virtualreality-omgeving op maat te laten maken. Dit is waardevol bij diverse communicatiemomenten, zoals de introductie van een nieuw product’ zegt Jelle van Dijk, eigenaar VRgifts.”
We bieden het bedrijfsleven nieuwe – en originele – kansen.’

Beate den Engelsman

Accuracy, precision and organisational talent characterise Beate. She is not only the administrative heart, but also our beloved editor-in-chief. Her creativity helps her in finding and writing articles for Blokboek.com. Owner of boekbol.nl, scrapbol.nl and fotobol.nl

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK