Crossmediale AH-campagne: van dino-kaartje tot virtual reality

dinoBij de nieuwste AH-actie ontvangt de klant Dinoplaatjes. Er zijn 160 verschillende en een (bij AH te kopen) verzamelboek. Populaire natuurwetenschapper Freek Vonk laat de kinderen die deze verzamelen de dino’s tot leven wekken via virtual reality. Sommige kaartjes zijn namelijk geschikt voor augmented en virtual reality. Door deze via de gratis AH-dino app te scannen met je smartphone kom je in de virtual reality van de dino’s miljoenen jaren geleden. Uiteraard is hiervoor ook een VR-bril nodig (ook te koop bij AH).
Zou dit dan de doorbraak van de VR-bril bij het grote publiek worden? Als we mogen uitgaan van de eerdere succesvolle AH-acties wel. Het is in ieder geval een mooie crossmediale campagne. Het is voor velen in ieder geval een mooie kennismaking met virtual reality en 360 graden-filmpjes.
Bron: AH

Lees ook:


 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK