JCDecaux wint Eindhoven voor digitale portfolio

Buitenreclame-exploitant JCDecaux begint deze week met de plaatsing van grootformaat digitale displays in Eindhoven. Het bedrijf claimt 7 miljoen impressies per week te verkrijgen in en rond de Brainport van Nederland.

Speldjcdecaux

Met de gewonnen aanbesteding, zal JCDecaux de komende 10 jaar grootformaat reclamedisplays langs Eindhovense toegangswegen gaan exploiteren. Het eerste object verschijnt op de Karel de Grotelaan, één van de drukste verkeersaders van de stad.

Uiteindelijk worden op 16 strategische locaties dubbelzijdige 6 m2 ‘Avenue’-displays geïnstalleerd. Deze 32 led-displays hebben een portret beeldformaat in de verhouding 9:16, net als het gehele JCDecaux digitale netwerk.

Het totale aantal impressies dat JCDecaux op de markt aanbiedt stijgt naar ruim 200 miljoen per week.

Bron: Emerce

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK