Veranderingen in de dienstverlening van PostNL vanaf 1 januari

De postbezorging op zaterdag gaat verdwijnen, dat is voor de consument één van de gevolgen van het nieuwe beleid van PostNL. Wat gaat er nog meer veranderen?

Grote Veranderingen Bij Postnl Vanaf 2023 Kl Red

PostNL gaat haar dienstverlening veranderen vanaf 1 januari 2023. Hiermee wil PostNL voorsorteren op de postmarkt van de toekomst, dit doen zij omdat zij het postvolume zien dalen. Hun verwachting is dat het volume gemiddeld met 8-10% per jaar blijft dalen.

Vogelaar heeft alle veranderingen op een rijtje gezet, met vooral het accent op de zakelijke markt.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK