ISI uit Ede lanceert nieuwe huisstijl en slogan

De slogan van ISI is voortaan ‘Media & Print Automation Solutions’. Volgens directeur Theo van de Broek sluit dat qua beleving beter aan dan de oude slogan ‘Publishing Innovators’. Volgens van den Broek dachtebn veel opdrachtgevers dat we vooral in ‘uitgeefprocessen’ actief zouden zijn.

Screenshot
De vernieuwde homepage van isi.nl

De huisstijl was al zichtbaar tijdens het Benelux Online print Event in Antwerpen. Samen met de nieuwe huisstijl, lanceerde ISI ook een nieuwe website. Met een hoofdmenu bestaande uit drie item kan meteen worden gekozen voor de diensten en producten van het bedrijf: Portals en webshops, Kiliman Printcloud en Worklow automatisering.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

2 reacties

  1. Henk Gianotten op 22/05/2024 om 12:57

    Leuke fout in de tekst over ISI. Dat jullie schrijven dat ISO nu ook een nieuwe website heeft is onbewust een verwijzing naar het vele werk dat Menno Mooij van ISI voor de toepassing van ISO 12647 voor Nederland deed. Vermoed ik. Overigens een mooie huisstijl en een pakkende missie.    • Peter Luit op 22/05/2024 om 16:37

      Dank Henk, is gecorrigeerd.Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK