Buhrs paper wrapping system voor 100% goedgekeurd verpakken

Bij Slovenská Grafia in Bratislava (Slowakije) is een Buhrs 3000 paper wrapping system in gebruik genomen voor het verpakken van handleidingen voor speelgoedbouwpakketten met bijlage(n).

Buhrs Paper Wrapping System Voor 100 Goedgekeurd Verpakken

Belangrijk in de verwerking is dat de handleidingen en bijgesloten stickervellen 100% matchen. Dus dat iedere verpakking gegarandeerd de juiste inhoud bevat. Dat proces wordt tijdens de verwerking door camera’s gecontroleerd. Na het verzamelen van de inhoud worden de sets naar de verpakkingsunit getransporteerd. Hier wordt de inhoud vanaf de rol in kraftpapier verpakt dat wordt voorzien van een 2D barcode. De Product Positioneer Unit (PPU) plaatst de sets in het speciale 4-zijdig aangebrachte lijmpatroon, waarna de verpakking wordt gesloten. Dit luistert nauw, omdat het product tijdens verzending volledig beschermd dient te zijn en ‘gesloten’ bij de ontvanger op de mat moet vallen. Daarom wordt het resultaat van het lijmen voor verzending gecontroleerd. Als extra controle wordt tenslotte het gewicht gecheckt. Alleen 100% goedgekeurde verpakkingen worden verzonden.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK