Inno-Meeting 2024 staat in het teken van innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen

Alternatieve verpakkingsmaterialen en -methoden staan centraal tijdens de 21e Inno-Meeting, die van 21 tot 22 februari 2024 plaatsvindt in het Vienna House in Osnabrück. Gedurende twee dagen leren de deelnemers het laatste nieuws over innovatieve en duurzame verpakkingsoplossingen.

Innoform Feb 2024

De bijeenkomst wordt in de branche beschouwd als een jaarlijks hoogtepunt voor besluitvormers uit de voedingsmiddelen-, consumptiegoederen- en verpakkingsindustrie en iedereen die te maken heeft met de uitdagingen van nieuwe verpakkingsontwikkelingen.
Organisator en moderator Karsten Schröder (Innoform Coaching GbR) biedt de Inno-Meeting een platform voor intensieve uitwisseling en discussies zonder voorbehoud. Onderwerpen zoals design voor recycling, de meest zinvolle foliematerialen inclusief geregenereerd materiaal, de evaluatie en vergelijking van duurzame verpakkingen, de alternatieven voor wegwerpflexpack, recyclebaarheid en verwijderingskosten evenals het gebruik van AI in verpakkingsontwerp en verpakkingsoptimalisatie zullen worden gepresenteerd en op de proef worden gesteld in zijn vraag- en antwoordsessie.
Deelnemers kunnen zich verheugen op twee dagen vol boeiende presentaties, discussies en netwerken.

De deelnamekosten voor het tweedaagse evenement op locatie bedragen € 1.390,00, deelname aan de livestream € 750,00.

Bekijk het programma en de mogelijkheden om aan te melden

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK