Innovatieve merkcampagnes op Snapchat in 2023

Social medium Snapchat publiceert de 5 meest innovatieve merkcampagnes op Snapchat in 2023. Er springt er eentje uit met een link naar printmedia: de kerstcampagne van Bol.com.

Bol Kerstcampagne1 1920x960 1

Kun jij de X-mas gêne ontwijken met Bol? Bol heeft een Snapchat Lens voor de maand december met een gamelens die je uitdaagt om letterlijk te navigeren door de kerst-awkwardness die je te wachten staat aan het einde van deze maand. Van de luidruchtige tante tot de slechte moppen van je neef, kun jij Kerstmis halen zonder in elkaar te krimpen?

Deze kerstcampagne heeft zich ook verspreid naar de offline wereld. Meer dan 100k Boomerang-kaarten met de Snap-codes zijn verkrijgbaar in heel Nederland (cafés, bars, scholen). De code staat ook op campagneposters in het hele land.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK