Inkspiration Awards 2022: wedstrijd verdeeld over 6 categorieën

Het 2022 HP Inkspiration Awards seizoen is aangebroken, en dat betekent dat HP in samenwerking met gebruikersorganisatie Dscoop een beroep doet op de ‘inkspiratie’ van alle mogelijke deelnemers!

Hp Dscoop Inkspiration Awards 2022

Het is aan de deelnemers om indruk te maken op merkleiders en andere experts in grafisch ontwerp, verpakking en media met de meest inspirerende opdrachten, geproduceerd op HP Indigo of HP PageWide Press printsystemen.

De volgende categorieën bieden volop kansen mee te doen aan de wedstrijd:

  • Algemeen commercieel drukwerk
  • Uitgeverij producties
  • Etiketten
  • Flexibele verpakkingen
  • Vouwkartonnen dozen
  • Duurzaamheid (vooral recyclebare toepassingen)

Alle inzendingen worden beoordeeld op algemene esthetiek, marketingimpact, aantrekkelijkheid van het schap, geschiktheid van het ontwerp, uniciteit en toegepaste substraten.

Inschrijven via de website

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK