Typografische agenda 2023 is bijna klaar

[Bijna] klaar voor 2023: de TYPOGRAFISCHE AGENDA van GWA Grafische Werkplaats Amsterdam komt er weer aan! Niet afgeschrikt door de monsterklus van vorig jaar, gaan we het dus kennelijk NOG een keer doen.

Gwa Typografische Agenda 2023

We drukken een echte agenda, van papier, inkt, houten en loden letters. Maar dit keer combineren we de oude technieken met de allernieuwste: de letters en vormen zijn niet alleen van lood en hout, maar ook van hars, multiplex en vele andere materialen. Pagina voor pagina gedrukt op de Johannisberg Stop-cilinderpers uit 1910, in een gelimiteerde oplage van, dit keer, 200. De agenda is handgebonden. Koop hem nu, en ontvang de agenda begin december op je deurmat!

Meer informatie en bestelmogelijkheden bij Grafische Werkplaats Amsterdam.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK