Groels per augustus onderdeel van Thijsen

In een mailing aan haar klanten, laat Groels uit Tilburg weten per 1 augustus onderdeel te zijn geworden van Thijsen, een drukkerij eveneens uit Tilburg. “Hierdoor verleggen en breiden wij onze productiemogelijkheden uit”, bericht Wim Groels.

Groels En Thijsen

“Meer mogelijkheden” luidt het onderwerp van de mailing die Groels op donderdag 28 juli naar relaties stuurt.
De uitbreiding van mogelijkheden zou dan ook de reden zijn van de samenvoeging met de full-service drukkerij van Thijsen, om ook in de toekomst alle gedrukte dienstverlening aan klanten te kunnen blijven bieden. Uit het bericht: “Door het samengaan met Thijsen hebben we nu alles in huis om uw druk- & printwerk wensen waar te maken. Om uw vragen naar al die mogelijkheden te kunnen beantwoorden, verleggen en breiden we onze productiemogelijkheden uit. Van algemeen tot gespecialiseerd maatwerk drukwerk in grote en kleine oplagen. Van etiketten op rol tot aan geprint POS-materiaal. Alles geproduceerd in 1 centrale locatie.”

Samen zeggen de drukkerijen voor ‘impactvol drukwerk’ te gaan, een verwijzing naar de branding ‘Voel de impact’ van Thijsen. “Print zie je en voel je. Daarom hebben we drukwerk opnieuw uitgevonden.
We maken van bijzonder de standaard.”

Hetzelfde accountteam blijft beschikbaar, maar dan bij Thijsen op de Posthoornstraat in Tilburg. Telefoon- en mailadressen blijven ook hetzelfde.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK