Roland DG organiseert wereldwijde wedstrijd voor zijn technici

Roland DG Corporation kondigt de tweede editie van zijn wereldwijde wedstrijd voor service engineers (SE’s) aan. Eén technicus zal tot kampioen van de Global SE Awards gekroond worden op basis van een demonstratie van zijn kennis en vaardigheden. De finale van de wedstrijd vindt plaats in het hoofdkwartier van Roland DG in Japan in oktober 2015. De lokale wedstrijden starten in de lente van 2015.

roland Nominees 2013Roland DG technici herstellen en onderhouden alle producten van de firma, zoals grootformaat inkjetprinters, snijplotters, graveermachines, freesmachines en 3D-printers. Het doel van de Global SE Awards is om de kwaliteit en uniformiteit van onderhouds- en herstellingsdiensten geleverd door het Roland DG servicepersoneel, naar het hoogste niveau te tillen.

 

Takaaki Koshita, Roland DG general manager van technical services, zei: “De wedstrijd dient om de vaardigheden en kennis te verbeteren van technici die in het veld werken door van elkaar te leren. Ook heeft de wedstrijd tot doel hun persoonlijke trots en motivatie te vergroten. We combineren deze doelstellingen met onze wens om de servicekwaliteit van de volledige Roland DG groep te verbeteren en onze klanten te helpen met de groei van hun zaak.”

 

Yannig Van de Wouwer uit België werd in 2013 tot wereldkampioen gekroond en zegt dat het hem heeft geholpen om nog meer vaardigheden en kennis te verwerven. “Ik heb de nodige kennis vergaard om de kwaliteit van mijn eigen werk te verbeteren,” aldus Van de Wouwer. “Mijn klanten verwachten nu een nog betere service dan voorheen. Elke dag doe ik mijn best om aan de verwachtingen van de klanten te voldoen, die trots zijn om geholpen te worden door een wereldkampioen.”

 

Met de Belg Yannig Van de Wouwer op de eerste plaats en de Duitser Daniel Thätner op de derde, heeft Roland DG Centraal-Europa het zeer goed gedaan tijdens de wedstrijd van 2013. Stijn Heylen, de service coördinator die beide winnaars begeleidde, wil zeer graag opnieuw de top-3 bereiken met de technici uit zijn regio: “We zullen de technici van Centraal-Europa grondig trainen en testen. De beste twee worden geselecteerd op basis van praktijk- en theorietests. We doen uiteraard ons best om opnieuw een podiumplaats te veroveren.”

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Marco den Engelsman

Journalist, fotograaf en communicatiespecialist. Gelooft in de kracht van een mix van media. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, maar is altijd krachtiger in combinatie met mooie woorden. En een mix van media versterkt elke boodschap. Met PRStory komen alle media samen. Een krachtig PR-verhaal met tekst, beeld, fotografie en video dat leidt tot onmiddellijke actie. Bezoek PRstory.nl voor voorbeelden.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK