INKOprint uit België breidt uit naar Spanje

INKOprint is het online printbedrijf van Buroform uit Mechelen. Jesse Marynen en Kelly Andriessen vormen het dagelijkse management van Buroform. In Spanje gaan ze samenwerken met een lokale partner en openen onder INKOprint.es een spaanstalige webapplicatie.

Jesse Marynen
Jesse Marynen

De productie en klantenondersteuning wordt door de lokale partner uitgevoerd, zodat klanten binnen eigen taal cultuur en gewoontes te woord gestaan kunnen worden.

Geen makkelijke taak

Marynen: “Het ontwikkelen van het e-commerce print platform was geen gemakkelijke taak. Het vereiste doorzettingsvermogen, teamwork en een onwankelbaar geloof in onze visie. We hebben te maken gehad met technische obstakels, concurrentie, veranderende marktdynamiek en de voortdurende behoefte aan innovatie. Maar elke hindernis hebben we als een kans gezien om sterker te worden en onze vaardigheden en expertise verder te ontwikkelen”.

Marynen: “Er liggen nog heel wat uitdagingen op ons pad er is altijd ruimte is voor groei en verbetering”.

Het bedrijf kijkt met opwinding naar de komende lancering van de webapplicatie in Spanje. Jesse Marynen was spreker op Het Congres van VIGC in 2021.

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK