Een dak vol zonnepanelen bij Veldhuizen Grafisch Effect in Barneveld

Afgelopen maand heeft Energieplusdak B.V., ook uit Barneveld, het dak van Veldhuizen Grafisch Effect voorzien van 256 zonnepanelen. Daarmee kan het bedrijf haar eigen energie opwekken.

Panelen Veldhuizen

Sinds de nieuwbouw in augustus 2019 is het bedrijf al ‘gasloos’van het gas af’ en wordt het pand verwarmd door middel van warmtepompen aangelegd door Veenhuizen uit Voorthuizen. Met de recente investering in zonnepanelen zegt het bedrijf volledig energie neutraal te kunnen produceren.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK