De Resolutie / Van Zijderveld investeert in swissQprint Nyala flatbed printer

De Resolutie / Van Zijderveld uit Rijswijk had een extra feestje bij de aankoop van de printer. Het was het 1000e exemplaar van dit type dat door swissQprint werd geleverd.

Swissqprint Resolutie 1000

Jeffrey Vermaat (tweede van links op de foto), één van de vier eigenaren van het bedrijf, legt de overwegingen voor de investering uit in het persbericht van swissQprint: “Onze levertermijnen zijn krap, evenals de mogelijkheden tot afwerking, dus betrouwbaarheid is van het grootste belang. Verschillende merken hebben we geëvalueerd om het vorige UV-printsysteem te vervangen. We hadden aan de goedkope kant kunnen kopen, maar we kozen bewust voor kwaliteit”, zegt hij, waarbij hij niet alleen verwijst naar de hoge afdrukkwaliteit, maar ook naar het robuuste en goed doordachte ontwerp van de swissQprint-machine. De maximale uitvoer is 206 m²/u, de hoogste afdrukresolutie 1350 dpi.

Vermaat: “Het lage stroomverbruik (gemiddeld 2,2 kWh) en criteria met betrekking tot milieubewuste productie waren andere overtuigende punten, waar last but not least een levensduurverwachting van meer dan tien jaar bij kwam”.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK