Influencerplatform LinkPizza bereikt 100 miljoen mensen

LinkPizza is een Amsterdamse scale-up die adverteerders via een platform verbindt met bijna 4.000 influencers. Het netwerk maakt een enorme groei door en heeft nu de magische grens van 100 miljoen bereik behaald. Dit betekent dat zij met LinkPizza in Nederland meer dan 100 miljoen mensen bereiken.

InfluencersHet platform LinkPizza, waarbij bijna vierduizend gevalideerde influencers zijn aangesloten, meet via koppelingen automatisch hoeveel bereik gerealiseerd is op alle aangesloten websites, blogs, Instagram-accounts, Facebookpagina’s, YouTube-kanalen en Twitter-accounts. In augustus was het cumulatieve bereik van alle platforms samen groter dan 100 miljoen. Een belangrijke mijlpaal voor de snel groeiende Amsterdamse internetonderneming. Volgens eigen zeggen betekent dit dat van de 17 miljoen inwoners, iedere Nederlander in theorie zesmaal door één van de aangesloten influencers bereikt kunnen worden.

Meetsysteem

“Steeds meer merken en influencers weten ons te vinden. We laten op LinkPizza alleen kanalen toe van influencers met minimaal 1.500 volgers of een bereik van 1.000 unieke bezoekers per maand. Daarnaast meten we alles zelf en zijn we dus niet afhankelijk van de niet altijd even accurate informatie van derden. Een dashboard laat de voor adverteerders meest belangrijke informatie zien, zoals: uniek bereik,  SEO-waarde, engagement en interactie. 100% nauwkeurig, up-to-date, controleerbaar en transparant. Hiermee wordt influencer marketing niet alleen meetbaar, maar ook schaalbaar.”, zegt CEO Klaas Joosten.

Bereik Linkpizza

Over LinkPizza

LinkPizza is in 2017 gestart  als platform voor adverteerders die willen samenwerken met gevalideerde Nederlandse influencers. Deze influencers kun je selecteren op: aandachtsgebied, specialisme en bereik. De influencers hebben een eigen tariefkaart (mediakit) en komen met een voorstel op basis van een geplaatste briefing; het is eigenlijk een soort marktplaats die bovendien influencer marketing makkelijk schaalbaar en meetbaar maakt. Steeds meer bedrijven zien de voordelen van gestroomlijnde inzet van content creators voor hun branding, vindbaarheid en sales.

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK