Indruk.nu lanceert ‘Week van de Grafimedia’

De personeelstekorten binnen de branche vormen een flinke zorg binnen menig bedrijf. Ouderen met veel kennis verlaten de bedrijven door het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd. Tegelijkertijd in de instroom van jong talent te gering. De ‘Week van de Grafimedia’ moet de branche in de schijnwerpers zetten om het tij te keren.

Week Van De Grafimedia

Vanaf 30 september tot en met 5 oktober is het de bedoeling dat de bedrijfstak de deuren wijd openzet om ‘interesse te wekken’. Om bedrijven daarbij te helpen, biedt indruk.nu (een initiatief van (een initiatief van A&O Fonds Grafimediabranche, KVGO, GOC, FNV Media & Cultuur, CNV Vakmensen en De Unie) de mogelijkheid om mee te doen.

De branche is hypermodern met alle online tools, workflows en productiemiddelen

Beachvlag

Elk deelnemend bedrijf krijgt één gratis beachvlag om de deelname te accentueren met het doel middelbare scholieren een ochtend, middag, avond, dag of zelfs meerdere dagen toegang te geven tot jouw eigen bedrijf, waarin je dan je eigen ‘arbeidspotentieel’ kan promoten.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK