Print.com bij de 250 snelst groeiende bedrijven van Nederland

Het Insights Report van Top 250, een lijst die het Erasmus Centre for Entrepreneurship (ECE) ieder jaar publiceert, laat zien dat print.com in deze lijst is verschenen.

Top250 Print Com

Volgens het ECE onderscheidt print.com zich onder meer door ‘grensverleggend ondernemerschap’ en het creëren van werkgelegenheid op de lange termijn.

Print.com zegt daarover: “Natuurlijk, we zijn best wel in de wolken met dit resultaat. Maar (veel) meer nog zijn we vast van plan ook in de toekomst te laten zien dat duurzame groei, innovatie en sociale impact in de grafische industrie hand in hand gaan.”

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK