Jubilerend VIGC zet deuren open voor ‘Het Congres’

VIGC bestaat 25 jaar en viert tevens de 10e editie van ‘Het Congres’. Op 24 oktober zet het VIGC team de deuren op bij congrescentrum Lamot in Mechelen. ‘Het Congres’ is het zogenaamde ‘breedte event’ van VIGC.

Screenshot

Het voorjaarscongres ‘Benelux Online Print Event‘ is het ‘diepte congres’. Met beide titels scoort het VIGC een brede groep ge├»nteresseerde deelnemers. Het team van het VIGC heeft naast alle andere rollen die zij vervullen, hun handen vol aan het samenstellen en neerzetten van beide congresformules, maar doen dat al jaren met veel plezier en succes.

Jos Steutelings 2022
VIGC directeur Jos Steutelings

Directeur Jos Steutelings zegt daarover: “Het is altijd een hele krachttoer om binnen een klein team als VIGC een ambitieus en inspirerend event op poten te zetten. We zijn dan ook altijd blij als we met de communicatie kunnen starten want dat wil zeggen dat we er in zijn geslaagd een tof concept en inspirerend programma neer te zetten. Het is nu aan jullie om te oordelen en hopelijk massaal in te schrijven voor ons 10de Congres in ons 25ste jaar VIGC. Hopelijk mag ik jullie op 24 oktober massaal verwelkomen bij congrescentrum Lamot in Mechelen.”

Peter Luit

Peter Luit schrijft graag over innovaties in de gehele crossmediale bedrijfskolom. Echter altijd met een knipoog naar print.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK