Vacatures kosteloos op printmediabanen.nl

Met de campagne ‘Week van de Grafimedia’ wordt op tal van manieren ingespeeld op de behoefte aan nieuw personeel binnen de branche. Veel bedrijven maken gebruik van de ‘grote wervingsportals’, social media kanalen, vermeldingen van vacatures op eigen website en natuurlijk hun eigen netwerk.

Printmediabanen.nl is een initiatief van GOC/C3-werkt! en biedt bedrijven een kosteloos extra kanaal om hun vacatures te plaatsen. Maak er gebruik van! Vanaf het prille begin van printmediabanen.nl tot en met nu hebben een kleine 150 bedrijven gebruik gemaakt van printmediabanen.nl en plaatsten in totaal zo een 350 vacatures.

De diensten van printmedibanen.nl gaan verder dan alleen maar plaatsen. De ‘redactie’ doorloopt de aangeleverde teksten, controleert alle relevante gegevens alvorens de vacature te plaatsen, inclusief mogelijke verwijzingen naar eigen contactformulieren of naar de door printmediabanen geboden mogelijkheid direct te solliciteren. Wel zo makkelijk voor zoekende kandidaten. Daarnaast attenderen we bedrijven die op de social media kanalen hun vacatures plaatsen, deze ook op printmediabanen te plaatsen. Allemaal extra’s die zonder kosten aan de branche worden aangeboden.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK