HP boekt flinke omzetgroei

Het gaat goed met HP. Het bedrijf heeft over het eerste kwartaal (van het Amerikaanse boekjaar, dus eindigend op 31 januari 2018) een omzet behaald van $ 14,5 miljard, een groei van 14% ten opzichte van dezelfde periode het jaar daarvoor.
Opvallend is ook dat het ‘printing segment’ het hardst is gegroeid. De business unit Printing Commercial Hardware groeide met 28% op jaarbasis naar $ 1,1 miljard.
Daaronder vallen ook de 3D printers. HP heeft onlangs de HP Jet Fusion 300/500 series op de markt gebracht. Deze 3D printer is zowel geschikt voor het maken van prototypes en het maken van onderdelen (voor industriële toepassingen). HP verwacht veel van haar 3D-printers op de nieuwe nog te ontginnen markt.

Bron: 3dprintingindustry

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK