Hoe een Amerikaanse rotatie-offset drukkerij in digitaal stapte

Ga er even een kwartiertje voor zitten. Luister naar Paul Hudson, CEO van Hudson Printing in gesprek met Senior Editor Cary Sherburne van WhatTheyThink. Het is de moeite waard!

Maar liefst 70% van het werk wordt nog steeds gedaan in rotatie-offset. Hudson vertelt op inspirerende wijze hoe hij de transformatie maakte naar digitaal, hoe workflows moesten worden aangepast en ook zeker het verkoopproces.

Hij investeerde onlangs in een tweede Landa S10P.Bron: WhatTheyThink

Film kan door de bron na enige tijd worden verwijderd.

De Redactie

Blokboek.com brengt dagelijks nieuws en achtergronden over de communicatie-industrie. Hoewel de makers hun roots hebben in de grafische industrie richt Blokboek.com zich uitdrukkelijk op alle mogelijke vormen van moderne communicatie. Blokboek.com geldt dan ook als informatie- en inspiratiebron voor professionals die zich bezighouden met de productie en de creatieve toepassingen van communicatie-uitingen. De mensen achter Blokboek.com zijn journalisten met hart voor het communicatievak.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK