Hellinx Printing maakt rouwprent Queen Elizabeth

Hellinx Printing uit Bilzen heeft rouwprentjes gemaakt naar aanleiding van het overlijden van de Britse Koningin Elizabeth. Dit doen zij op eigen initiatief en deden zij eerder met succes voor Koning Boudewijn, Prinses Diana en Moeder Theresa.

Hellinx Printing

Hellinx Printing: “Het speciale rouwprentje voor Prinses Diana ging de hele wereld rond, van Hoeselt over Londen tot in Argentinië. Blijkbaar zijn er mensen die dat nog niet vergeten zijn, en zo kreeg Gert (Hellinx) opnieuw dezelfde vraag vanuit diverse hoeken, om ook een rouwprentje van
Queen Elizabeth II te ontwerpen. De bestaande contacten uit Londen werden opnieuw aangesproken, en zij brachten hun ervaring en kennis in om dit nieuw rouwprentje mee tot stand te helpen brengen.”

De rouwkaartjes zijn inmiddels onderweg naar Londen voor verkoop aldaar. Je kunt ze ook kopen via de webshop van Hellinx.

Beeldbron: website Hellinx

Jolanda van Drie

Bedrijfsjournalist, freelance redacteur voor Blokboek en Printmedianieuws en communicatie- en marketingmanager bij IT bedrijf Prindustry (Haarlem).

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK