Heidelberg inkjetpers in 70 x 100-formaat

drupa heidelbergHeidelberg heeft op drupa de beloofde industriële inkjetpers in het 70 x 100 cm-formaaat geïntroduceerd. Deze Primefire 106 is uitgerust met de inkjettechnologie Fujifilm en heeft de basis van een moderne Heidelberg offetpers. De Heidelberg inkjetpers is bedoeld voor drukkerijen die de stap willen zetten naar variabele of gepersonaliseerde verpakkingen. De Primefire 106 drukt met een kwaliteit van 1200 x 1200 dpi, in zeven kleuren en met een snelheid van 2500 vellen per uur.
Bron: Heidelberg

Lees ook:


 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK