Heidelberg snoept klant af van Landa

Heidelberg levert een van haar eerste Primefire 106-inkjetpersen aan de Duitse verpakkingsdrukker Colordruck Baiersbronn. Saillant detail, tijdens Drupa vorig jaar werd dit bedrijf nog genoemd als beta-site voor de nieuwe Landa-pers. Maar op de recent vrijgegeven lijst van beta-sites voor Landa ontbrak Colordruck Baiersbronn. Nu weten we dus waarom. Heidelberg wil met haar inkjetpers concurreren met Landa en heeft deze slag dus gewonnen. Colordruck Baiersbronn gaat de inkjetpers van Heidelberg gebruiken voor toepassingen van massapersonalisatie van verpakkingen.
Bron: PrintCan

Lees ook:

 

Deel dit artikel
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Avatar

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Door het coronavirus zijn voorlopig alle trainingen gecancelled. VIGC biedt een selectief deel van haar trainingen momenteel digitaal aan. Bekijk het aanbod op de website van het VIGC.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK