Heidelberg snoept klant af van Landa

Heidelberg levert een van haar eerste Primefire 106-inkjetpersen aan de Duitse verpakkingsdrukker Colordruck Baiersbronn. Saillant detail, tijdens Drupa vorig jaar werd dit bedrijf nog genoemd als beta-site voor de nieuwe Landa-pers. Maar op de recent vrijgegeven lijst van beta-sites voor Landa ontbrak Colordruck Baiersbronn. Nu weten we dus waarom. Heidelberg wil met haar inkjetpers concurreren met Landa en heeft deze slag dus gewonnen. Colordruck Baiersbronn gaat de inkjetpers van Heidelberg gebruiken voor toepassingen van massapersonalisatie van verpakkingen.
Bron: PrintCan

Lees ook:

 

Arthur Lubbers

Arthur Lubbers, freelance journalist/tekstschrijver, schrijft zowel commerciële teksten als journalistieke artikelen, voor print en online. De liefde voor grafimedia en communicatie is sinds zijn tijd als vakredacteur bij Uitgeverij Compres nooit meer verdwenen, zo blijkt uit zijn blogs, tweets en artikelen. Ook te vinden op www.arthurlubbers.nl.

Logo Pmb C3 2

Kandidaten gezocht

Op zoek naar een inspirerende baan in de printmedia branche, meld je dan aan als kandidaat op printmediabanen.nl

De trainingen voor 2022 staan gereed. Kijk voor het volledige online aanbod van bestaande- en nieuwe trainingen op de website.

Elke week het nieuws van de printindustrie in de mailbox
Inschrijven:

* verplicht invulveld

BLOKBOEK.COM EN PRINTMEDIANIEUWS: HET OPTIMALE DOELGROEP BEREIK